Luokittelematon

Dance ohjelman tuomarointi puhuttaa

07.10.2010, viihdekettu

kuva: nelonen

Nelosella tänä syksynä alkanut Dance -ohjelma puhutti jo ennen alkuaan. Marco Bjurström nimittäin siirtyi sarjan tuomariksi yllättäen & hänen pestinsä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa päättyi. Ilta-Lehdet kirjoittivat aiheesta kilvan viikon verran. Pohdittiin liittyikö kanavan vaihtoon riitoja? Marco kuitenkin kertoi silloin että ei voinut kieltäytyä saamastaan pestistä sillä se oli ”unelmien täyttymys”.

Nyt nettikansa onkin nostanut mellakan netissä että Marco suosii oppilaitaan, joita sarjassa on muutamia. Suomessa tanssipiirit ovat pienet ja siksi sarjassa nähdäänkin paljon tanssijoita joita mm. Marco on luotsannut urallaan. Heidän uskotaankin nyt olevan automaattisesti finaalissa.

Nyt Marco on suivaantunut väitteistään ja kirjoittanut palstalle:

– Mitä hyvää luulette saavanne aikaan perättömillä syytöksillänne? Ima opettaa myös StepUpissa ja jopa Seban (yksi kilpailijoista) kanssa samaa ryhmää, joten en nyt ymmärrä katkeria vihanpurkauksia, Bjurström kirjoittaa palstalla.

Bjurström kertoo mielellään kommentoivansa tuomarointia, mutta miestä ärsyttävät nettikeskustelut, joissa kirjoitetaan ilman suodatinta.

– Kerron mielelläni lisää perusteluja pudottamiselle, mutta olisi kiva, jos ihmiset voisivat kirjoittaa omalla nimellään, Bjurström kertoo Ilta-Sanomille.

Lisäksi eräät lähteet kertovat että sarjaan olisi kenties ostettu muutama tanssija mukaan? Mutta tämä on vain pelkkä huhu, jonka totuudesta ei ole sen suurempaa näyttöä.

Lähde: ilta-sanomat


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *