Luokittelematon

Esko Koivumies tiukkana! Tuksun biisi poistettu youtubesta

07.10.2010, viihdekettu

Tänään aikaisemmin julkaisimme uutisen Johanna Tukiaisen uudesta sinkusta. Uutinen täällä . Kyseisen uutisen alla oli linkki jonka kautta pääsi youtube sivustolle jossa saattoi kuunnella kohublondin uusimman sinkun.

Nyt kuitenkin kun klikkaa linkistä tulee teksti: ”Video ei ole enää käytettävissä käyttäjän Esko Koivumies tekemän tekijänoikeusvaatimuksen vuoksi.”

Kyseisen biisin voi ostaa hitlantis.comista, mutta kaikki ketkä kerkesivät kyseisen biisin kuuntelemaan tajuavat varmana että maksaa siitä ei missään nimessä kannata. Biisi pääsi vuotamaan youtubeen kuulemma ”vahingossa”. Todellisuudessa kyse on todennäköisesti ollut pelkästä julkisuustempusta, jotta biisille on saatu mainosta sillä eri mediat ovat kirjoitelleet kyseisestä biisistä sen verran ahkeraan vuorokauden aikana.

Seuraavaksi varmana tekijää uhataan vankilalla.. Ja sitten päivitetään facebookkiin sekavia viestejä.. Mediahuomio on taattu siis seuraavaksi päiviksi. Jännityksellä jäämme odottamaan jatkoa!

( kuvan omistaa ilta-lehti )


2 vastausta

  1. axeliina sanoo:

    En todellakaan olisi valmis maksamaan tuosta läähättämisestä,tuksun laulutaidottomuus on tullut selväksi.Hämmästellä pitää että E.Koivumies on antautunut tuollaisen pellen kanssa samaan kelkkaan.Olen arvostanut Koivumiestä hänen aiempien ansioiden mukaan,mutta nyt on tainnut käydä miehelle vanhanaikaisesti eli järki ja… on seissyt samanaikaisesti

  2. durerjatri sanoo:

    British singer Seal has a secret, and apparently it’s that he likes to frolic totally naked with his supermodel wife Heidi Klum. Shocking, right?
    http://celebsunplugged.blogspot.com/2010/10/heidi-klum-seals-naked-makeout-video.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *