Luokittelematon

Nämä 5 ihmistä jättivät realitysarjat tänään taakseen -katso lista!

10.10.2010, viihdekettu

Sunnuntai on varsinainen realityn täyttämä ilta Suomen televisiossa. Kahdella kanavalla tanssitaan & kolmannella kanavalla seurataan ihmisten elämää 24/7. Kuten aina niin väki vähenee Tanssii Tähtien Kanssa, Dance & Big Brother -ohjelmissa. Tässä olisi tämän illan kaikki häädetyt kilpailijat.

Dance ohjelmasta passitettiin kotiin tänään jälleen kaksi tanssijaa.

Henri & Pauliina eivät vakuuttaneet pareineen Suomalaisia ja lopulta neljästä tanssijasta tuomarit äänestivät heidät kaksi kotiin.

Maikkarin suositusta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta lähti tänään puolestaan kotiin Juha Veijonen & Sanna Hirveskari. Tulos oli yllättävä sillä Juha oli nettiäänestyksissä jopa suosituin kisaaja ennen kisojen starttia!

Satu läyhäsi itsensä ulos BB-talosta tiukan äänestyksen päätteeksi, jossa oli nimettynä tällä viikolla jokainen asukas. Tämän naisen viikon mittainen paskanjauhanta nostatti katsojissa karvat pystyyn ja hän nousikin netissä keskustelupalstojen ehdottomaksi inhokiksi, vaikka kuukausi sitten nainen oli unibetin sivuilla mm. ennakkosuosikkina!

Ei hätää. Tanssit ja tirkistelyt jatkuvat ja realityt tarjoavat jännitettävää myös ensi sunnuntaiksi. Muistahan äänestää suosikkiasi vai riittääkö kansalaisten rahat enää kaikkiin maksullisiin äänestyksiin mitä näiden ohjelmien kohdalla käydään?

Lähteet: nelonen.fi , mtv3.fi ja sub.fi


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *