Luokittelematon

Suomen BB-talossa paukkuu tällä viikolla ennätykset rikki!

11.10.2010, viihdekettu

Tänä vuonna Suomen Big Brotherissa on ovi käynyt tiheään tahtiin. Vasta kausi on vasta puolessavälissä on talossa asustellut jo kaikkiaan 22 asukasta. Tuotanto ilmoitti eilen että taloon astuu tällä viikolla uusia asukkaita. Keitä ja milloin? Sitä ei vielä paljastettu.

Kun ovi seuraavan kerran sisälle päin käy tehdään myös ennätys siinä kuinka paljon asukkaita yhdellä kaudella onkaan asustanut. Edellistä ennätystä pitää 4.kausi jolloin talosta lähti ilman äänestystä 3 asukasta.

Tällä kaudella talosta on poistunut 2 asukasta ilman häätöäänestystä. Joidenkin mielestä tämä jatkuva asukkaiden vaihtuvuus on hallaa koko formaatille jonka perusideana oli aikoinaan että asukkaat ovat eristyksissä keskenään 3 kuukauden ajan. Esim. tällä hetkellä talossa on ainoastaan 5 asukasta jotka ovat viettäneet talossa koko kauden ajan.

Luku saattaa pienetä hyvinkin pian, sillä Petri on ilmoittanut haluavansa kotiin. Tosin tämä ei ole ensimmäinen kerta kun mies tällä tiedolla ”uhkaa”, mutta nyt hänen kohdallaan näyttäisi siltä että peli on jo menetetty. Eilinen Satun häätö vei kaiken mehun miehestä ja hän onkin ajautunut todelliseen epätoivoon.

Käykö ovi vasta uusien asukkaiden tullessa taloon vai poistuuko Petri ennen sitä talosta ? Mitä veikkaatte ? :burn:


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *